6 de juny del 2011

OPERACIÓ “GERONIMO“

Un comando d’elit de les forces armades dels Estats Units ( Navy Seals ), aconsegueix,després d’una dècada de fracassos, matar a Ossama Bin Laden.

El terrorista numero 1 de Nord –Amèrica ,vivia des de feia anys, en una residencia emmurallada no gaire lluny d’una acadèmia militar i a uns pocs km d´Islamabad (capital de Pakistan) cosa que desprès de l´OPERACIO GERONIMO va augmentar les sospites que la intel·ligència Pakistanesa, protegia en Bin Laden.

Un cop executat l´OSSAMA li van fer la prova de l´ADN , per assegurar-se de que si era ell o no, segons U. S. A., era ell. Que havien de dir els Ianquis? Perquè si resulta que desprès de tants mesos d’investigació de la C.I.A. la caguen, no sé pas el que hauria passat.

A totes les tv del mon, van ensenyar el mateix: una foto del Bin Laden on es mostra la cara desfigurada d’una persona on no es pot distingir, i si és l’Ossama o un pagès pasturant cabres?

El comando de la Navy Seals, va portar el cadàver fins el portaavions USS “Carl Vinson”i allà, “segons informacions de l’armada americana”llançaren el cos al Mar de l’Aràbia.

Com es natural el testament d’en Laden és d’apologia del terrorisme, on vol destruir Europa i Amèrica.

Als Estats Units al saber-se la notícia, sortiren de casa celebrant l’efemèride, corrent per totes les ciutats del país amb banderes nord-americanes,i prenent cerveses.

Barack Obama, en aquesta operació secreta, ha guanyat molts punts de popularitat als E.U.A.

Ara s´obren diversos interrogants:

-L´islamisme radical violent, està tocat de mort o bé hi haurà represàlies?

-Com repercutirà en les revoltes àrabs?

-S’haurà de confiar en Pakistan, país on va viure el cabdill durant molt de temps?

Deixem temps al temps i esperem als futurs aconteixements…

JORDI RIBAS I CARBÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada