6 de juny del 2011

ELS HORTS URBANS

Des de fa un cert temps que a les nostres ciutats i rodalies ha sorgit el boom dels horts urbans creant a certa part de la societat una afició molt saludable i pràctica ja que es cultiva verdures i hortalisses que de forma tradicional sense productes químics i ajudant significativament a les economies domèstiques.

Per tenir un hort urbà no és necessita cap requisit en particular només tenir un balcó i comprar un kit per poder fer els cultius que es compra en els Gardens i tendes de jardineries en general per un preu mòdic que en seguida s’ amortitza amb els resultats que s’ obtenen.

Normalment la gent que té horts urbans són pensionistes perquè tenen molt de temps lliure que cultiven s´estalvien molts diners de la pensió i també hi ha molta gent que està al atur que tenen horts urbans per poder estalviar diners i poder arribar a final de mes amb més tranquil·litat.

La meva opinió sobre els horts urbans és molt positiva perquè crec que així es pot tornar a menjar sà i barat i fins i tot els nens tindrien que aprendre a cultivar a les escoles per poder agafar uns hàbits i unes ensenyances que els poden ser molt útils a la vida.

Vicenç Heredia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada