10 de febrer del 2020

NOU CAMP NOU

 

La remodelació del Camp Nou augmentarà la seva capacitat fins arribar als 110.000 espectadors i, aquests increment d´aforament, significarà més abonaments pels socis en llista d’espera. 

L’actual Camp Nou té 63 anys i, per ser un estadi 5 estrelles, està antiquat i amb manca de comoditat. Amb el nou projecte això es pot esmenar. 

Amb aquestes noves obres, la mobilitat per dins l´estadi millorarà notablement. Hi haurà nous ascensors i escales mecàniques per arribar més fàcil i ràpidament a les graderies, i tot el recinte estarà adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda. Les boques seran més grans i hi haurà més punts de restauració i amb més varietat. També seran millors la visió del joc, la il·luminació i l´acústica. Els seients seran nous i més confortables, i tots estaran protegits de la pluja i el vent gràcies a la nova coberta que també contribuirà a millorar la sonoritat interior i minimitzarà l’impacte acústic del barri. 

Per construir l’Espai Barça, els socis no hauran de fer cap aportació extra. Les penyes també augmentaran la visibilitat del nou Camp Nou. 

Millorar l’accessibilitat, també és un aspecte cabdal pel projecte de l’Espai Barça. Tindran nous espais per a persones amb mobilitat reduïda i diversitats funcionals, es prioritzaran els accessos i serveis sense barreres. 

JORDI RIBAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada