12 de desembre del 2022

US EXPLICARÉ UNA HISTÒRIA D´AMOR D’UNA NOIA I UN NOI

 

Extreta de: https://es.123rf.com/photo_11808997_san-valent%C3%ADn-dibujo-chico-y-una-chica.html

Havia una noia de 15 anys assentada en una terrassa d’un Bar.

El cosí de la noia va venir per anar a la platja i anava amb uns amics íntims d’ell.

Quan el cosí va presentar els amics, la noia es va fitxar en un noi. El noi se la mirava fixament. Va ser com un “flechazo”.

Ella tenia 15 anys i ell 19.

El cosí, amb tots els amics, va entrar al bar per dir-li hola el seu tiet i explicar-li que anaven tots a la platja, si podia fer-los entrepans i donar-los algunes coca-coles. Mentrestant la noia, que era la cosina, estava a fora assentada amb una amiga. Rient i parlant del noi amic del cosí que era guapo, i varen anar-se’n a la platja tots menys elles.

Van passar 10 anys i la noia es va casar i va tenir dos fills, i ell va tenir una relació, també de 10 anys, però casualitat els dos varen trencar amb la parella.

La noia va trucar al cosí per parlar i va explicar-li tot lo que havia passat i ell li va dir el del noi que també s’ha havia separat.

Tots dos anaven fent la seva vida pel seu costat, dia a dia.

El cosí va traginar una retrobada, per tornar-se a retrobar. Ella va dir-li que sí!!!!.

Es varen trobar a la discoteca. Tots es donaven petons i ballaven i xarraven. Cada vegada la vergonya anava passant, al acomiadar-se ell li va dir si volia anar a sopar, i ella li va dir que sí.

Ella era massatgista i treballava a un gimnàs. Varen quedar al plegar. Quan era l’hora, la noia estava molt nerviosa, no sabia què posar-se de roba. Es treia i es posava roba, fins que a la fi va dir “aquest!!!”. Al sortir, ell estava esperant amb uns LEVIS blancs i un polo rosa i les seves ulleres... “Estava guapíssim!!!”, per dintre pensava la noia.

Varen agafar el cotxe i... “Sabeu què va passar????”.

Quan tot anava bé, l´exmarit de la noia va trucar i es varen barallar amb el noi escoltant al costat. Ell conduint com si res passés... Tot un galant.

A l’arribar al restaurant varen sopar.

Quan ell va anar al servei, ella corrents va trucar a la seva mare per saber com estaven els nens.

Després varen prendre alguna cosa a un bar de música. Ell li va donar la mà per ballar. Ella nerviosa i ell també perquè es coneixien massa des dels 15 anys i feia una mica de cosa.

La va portar a casa i la nit per ells no volien que s’acabés. Varen anar a la platja i varen passar les hores xarrant del anys que es conèixer amb totes les anècdotes. Reien i reien fins que varen dir “anem cap a casa són les sis!!!”.

Al acomiadar-se ell va donar-li dos petons a les galtes i varen dir-se adeu.

La noia li va escriure pel mòbil i li va dir “M’hagués agradat un sol petó”.

I fins ara que han passat 21 anys. Cada dia no hem deixat de estar junts, ens varen casar i varen tenir una nena que ja té 19 anys.

Els germans, tots contents. El tenir una germana... I passats tots aquests any seguim tots junts i enamorats.

Fiiiiiii

Gràcies per llegir aquesta història real.

Julia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada