10 de juny del 2013

SEMPRE ENDAVANT, MAI ENRERE, QUE LA VIDA ENS ESPERA




Quan pensem que tot va malament que no ens en sortirem, que la cosa anirà malament és perquè estem negatius i això es pot millorar pensant positivament.

Quan ens quedem en blanc, és a dir, quan no tenim res que pensar, és millor que tinguem el nostre “coco” ocupat ja que així anem avançant i aprenent cada vegada més d’aquesta meravellosa vida que ens envolta i pensar en un futur més digne i més agradable per tothom. El passat és important però hem de viure el present i gaudir-ho de debò, el moment, concentrar-nos en el moment d’ara. El aquí i al ara i, sobre tot el futur, un futur que ens espera amb els braços oberts plens d’esperança i felicitat.

Millor que pensem en coses maques i estimar, sobretot estimar. “Estima i seràs estimat”. Regalar bondat i aprenentatge i ja sabem: sempre endavant, mai enrere, que la vida en espera. La vida és molt maca i et pot regalar coses que quedaríem parats, un somriure, una paraula agradable com per exemple “guapo o guapa” i un gràcies. Que a vegades penso que les gràcies s’hauran de pagar tal i com estan les coses.

Fem memoria: sempre endavant mai, enrere que la vida ens espera.

Tenim que ser agraïts i valorar tot allò que ens envolta.

A riure que la vida són quatre dies i aprofitar-la al màxim o, al menys, tot el que puguem. Un consell: siguem valents i forts.

Dolors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada