15 de novembre del 2021

LA HISTÈRIA

Extreta https://tratamiento-ansiedad-depresion.com/blog/asesoramiento-gratuito/miedo-a-hacer-dano-a-los-demas/

Com resumiria el que vull dir, què és la histèria?

Com som en situacions crítiques? Nerviosisme que se`ns demana davant d’un fet del que hem de respondre nosaltres mateixos, del qual hem d’afrontar, i, consolidar.

Ens fa por estar sols? I prendre responsabilitats?.

Cada dia estem sotmesos a tot aquest tipus de pressió. El món ens demana respondre a tot tipus d’experiències i que valorem la nostra conducta davant d’elles. Al mateix temps estar sols i haver de prendre la decisió correcta ens fa ser més justos i fem un pas endavant.

La vida ens dona enriquiment si afrontem aquest tipus de decisions de manera correcta i la nostra satisfacció és múltiple si les encertem.

Potser la nostra voluntat ens fa ser persones més madures i estables.

I les decisions ens donen peu a establir vincles amb la persona que ens estimem.

La valoració que tenim de les coses i de les seves conseqüències fa que siguem persones més justes i que puguem anar per la vida d’una manera justa i responsable.

La histèria, en definitiva, és la prova de foc de la nostra vida. Si en som capaços de superar-la, respondrem als nostres actes de manera més satisfactòria. I si la superem, amb una mica de paciència, respirant, i pensant sempre en que som capaços de fer-ho. I esperant el nostre temps i anant a poc a poc amb les coses. Llavors, i només llavors, la nostra vida serà més saludable i haurem afrontat la nostre malaltia de manera favorable.

La vida és felicitat, no la malgastem pensant en que no som capaços d’anar endavant, i gaudir.

Els problemes no ens han d’afectar d’una manera extrema. Hem de pensar sempre que tot té solució i que amb el recolzament que tenim, les solucions responen als nostres actes. Que tot anirà bé i no deixem que la por extrema, en aquests casos, superi les nostres expectatives d’afrontar lo.

La por és el factor que ens pot desequilibrar més. Si tenim controlada la nostra por, tenim molt de guanyat a que la nostra vida estigui plena i saludable.

Montse Botey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada