21 de setembre del 2015

LA BOGERIA D’ADOLF HITLER


Quines van ser les bogeries que va fer Hitler per acabar suïcidant-se l’abril de 1945? Ara en treure’m l’entrellat.

Primer de tot el Führer era un home desequilibrat que volia un imperi que es mantingués mil anys.

A la 1º Guerra Mundial, Adolf era caporal de l’exèrcit alemany. A la següent guerra els alts comandaments de les tropes teutones, que no podien veure al protagonista de l’escrit ni en pintura, li deien amb total menyspreu “el caporal Hitler”.

Era molt ambiciós, podia haver quedat amb un “Estatus Quo” amb l’imperi Britànic i la Unió Soviètica i acabar amb la guerra i mantenir els territoris que ja tenia conquerits, però va voler envair el país que comandava Joseph Stalin i declarar la guerra als E.U.A…

En aquell moment, ja va beure oli perquè va voler mantenir tres fronts oberts: El d’Itàlia contra anglesos i americans, el de França “Normandia” i el de l’est d’Europa contra els comunistes. Tot això va ser un estrepitós fracàs i anaven retrocedint en tots els territoris ocupats a marxes forçades. Al produir-se aquesta situació alguns generals i alts oficials del Reich van preparar l’operació Valquíria, un pla per assassinar a Hitler i llavors rendir-se als nord-americans i anglesos abans que els russos arribessin a territori alemany. El pla va fracassar i tots els implicats van esser executats, per tant, la bogeria de Hitler va continuar fins que els soviètics van prendre Berlín carrer per carrer, casa per casa i el dictador al veure’s perdut es va engegar un tret al cap al subterrani de la cancelleria del Tercer Reich.

De totes formes la pitjor perversió d’en Adolf va ser els camps d’extermini on va matar segons fonts de “Holocausto Memorial Museum of Washington” entre 15 i 20 milions de víctimes entre: jueus, gitanos, homosexuals, comunistas, republicans espanyols, etc, etc, etc... en fàbriques, guetos, presons, camps de treballs... estesos des de França fins a la Unió Soviètica…

Desprès de més de 70 anys encara ens impressiona les bogeries que va fer el carnisser d’en Hitler…

JORDI RIBAS

1 comentari:

  1. Hola a todos, me parecen muy interesantes los temas sobre los que escriben, Jordi me gustó la síntesis que haces sobre Hitler. Me gusta el blog! Saludos!

    ResponElimina