8 de juny del 2015

BARÇA ETERN


El Barcelona en la última dècada ha dominat a Europa, mentre que des de el 2005 al 2015 hi ha hagut equips que han guanyat solament una Champions (Real Madrid, Inter, Bayern de Munic,Liverpool…). El nostre club n’ha guanyat quatre contra: Arsenal 2006,Manchester United 2009,Manchester United 2011 i Juventus de Torí 2015.

A més a més, durant aquest decenni gloriós s’han conquerit dos triplets (Copa,Lliga i Champions). Un amb el mític Pep Guardiola al 2009 i l’altre amb en Luis Enrique, sis anys desprès, al 2015. Varis equips han guanyat un triplet, però el Barça, és l’únic club a Europa que n’ha aconseguit dos. També entre el 2009 i el 2010 i amb en Pep com a Coach va afegir al triplet del 2009: La supercopa d’Espanya, la supercopa d’Europa i el mundialet de clubs… “El millor Barcelona de la Història”. Amb en Luis Enrique es pot igualar el rècord… 

A la lliga espanyola hem guanyat set lligues de deu i s’ha dominat en general amb títols a Espanya durant aquest deu anys.

Aquest cicle gloriós amb aquesta generació de jugadors que a mida que alguns es retiren es regeneren amb altres igual de bons.

Barça, gràcies per aquestes alegries que ens dones i que estem segurs ens continuaràs donant!!!

JORDI RIBAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada