21 de juliol del 2014

ELS 7 APOCALIPSIS (7 ESCENARIS PER LA FI DEL MON) 1º PART


1º CATACLISME : Holocaust nuclear.

Un informe de la revista “Scientific American” suggereix que la possibilitat de guerra nuclear, en les properes dècades, és de 1 entre 30.

Els països que tenen armament atòmic son: EEUU, Rússia, Gran Bretanya, França, Xina, Israel, Pakistan, India i Corea del nord.

Al món hi ha emmagatzemats 19.000 caps nuclears, 4.800 són operatius i la meitat es podrien tirar ja mateix.

Si esclatés un conflicte Atòmic en l'anomenada Zona O, provocaria un cràter de 3 km de diàmetre i 60 m. de fondària.

En un atac de míssils on s’alliberin 10.000 megatons, produiria 1.150 milions de morts i 1.100 milions de ferits a tot el món.

Per si fos poc, un cap de 20 megatons, cremaria en un radi de 45 km. A totes les persones degut als raig X, llençaria: fum, runa i materials a l'atmosfera. Crearien la pluja radioactiva i l’hivern nuclear.

La radiació mataria tot el menjar, els animals, contaminaria l’aigua i als humans, els hi provocaria vòmits, hemorràgies i caigudes de cabells a més a més de càncers de tota mena letals al 100%.

2º CATACLISME: Un univers s’empassa accidentalment el nostre.

El nostre univers, seria una bombolla que s’expandeix de manera indefinida en una col·lecció de multidiversos alternatius. Si dues bombolles entren en contacte, és posible que una englobi l’altre al trencar les seves parets.

En aquesta visió,el nostre univers seria un d’altres que hauria d’obrir-se pas a empentes.

3º CATACLISME: L’amenaça dels microbis.

De forma periòdica ens veiem sacsejats per crisis sanitàries: Grip A, el Síndrome Respiratori Agut Sever (SRAS), Grip aviar, S.I.D.A… Però pot sorgir una espècie de supervirus que acabi amb la humanitat?... L’extermini de la raça humana per microbis és molt improbable.

Per començar la humanitat té un fons genètic molt variat (sempre hi haurien supervivents). Per una altra banda, el més estúpid que pot fer un virus és matar, ja que així elimina el transmissor que fa possible la seva propagació.

Per exemple:

Un virus intel·ligent és el VIH, que produeix la S.I.D.A, que és una malaltia molt lenta ja que triga a aparèixer de 10 a 12 anys, sense acabar amb l’individu, el qual pot continuar contagiant a altre gent sense saber que està infectat.

En l’altre extrem tenim el virus ÉBOLA, que té una mortalitat extremadament alta, tanmateix és un virus tonto perquè no dóna temps de contagiar a altres possibles víctimes.

Perquè una malaltia arrasés amb l’esser humà hauria de ser molt virulent i contagiar-se de persona a persona per l’aire.

4º CATACLISME: Invasió alienígena.

En molts anys d’escaneig radio-telescòpic del projecte S.E.T.I. encara no s’han trobat indicis de vida en altres planetes.

Els astrofísics estan convençuts de que els sistemes planetaris de la Via Làctia contenen 843 exo-planetes.

Si ens posem en pla pel·liculers, si una raça alienígena arribés a la terra jo crec que la colonitzaria com els conqueridors espanyols del S. XVI van fer amb els natius d’Amèrica. 

JORDI RIBAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada