27 de setembre del 2010

PER QUÉ EL BARÇA ÉS MÉS QUE UN CLUB

El F.C.B és un dels millors equips d´Europa i del món.Però,que hi ha al radera de tot això?
Primer de tot: tant el Camp de les Corts com el Camp nou , han estat un fortí contra la censura , els atacs i les prohibicions de caps d´estat espanyols ( Primo de Rivera i Franco …).
Cada dos diumenges al Camp Nou ,era un dels pocs llocs on es podía parlar i cantar en Català i onejar la senyera,sense gaire perill.
També tenim molts títols conquerits que són l´enveja de molts clubs:

3 copes de Europa
4 recopes de Europa
3 copes de la UEFA (que abans s´anomanaven “copas de ciudades en feria”)
A ´l any 2009 al Barcelona va guanyar totes les competicions a disputar
1 Lliga
1 Copa del Rey
1 super copa d´Espanya
1 Copa d´Europa
1 Super copa D´Europa
1 Mundial de Clubs

Totes aquestes competicions les va guanyar estant com entrenador Josep Guardiola un entrenador que ha revolucionat el joc del equip i es referent a Europa.
Te 1889 penyes a tot el món i cada any fan una reunió de totes les penyes.
Tota aquesta feina de guanyar títols es deu a la planificació esportiva que ha fet al club
De confiar amb el planter que dona tants bons resultats ( Victor Valdes, Bojan, Pique, Xavi, Iniesta, Puyol, Busquets, Pedro, Messi) i ara que al equip filial a pujat a segona divisió A Guardiola tindrà a la seva disposició excelents jugadors que pujen al primer equip de la ma de Luis Enrique que amb el nou director tècnic Andoni Zubizarreta estan fen una feina molt bona a la infraestructura esportiva del club.
També tenim moltes seccions que fa al club tingui prestigi a reu del Mon, aquestes seccions son ( basquet, handbol, hoquei patins, futbol femeni, atletisme i futbol sala)
Ara recentment se han fet eleccions per la presidencia del BarÇa hi ha guanyat Sandro Rosell hi s´espera que durant aquet mandat es guany molts titols com a la presidència de Joan Laporta.

JORDI i MIGUEL ANGEL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada